dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
0
(0)

Vermoedelijk het ontzielde lichaam van Ashna Jagesar aangetroffen

lees ook ...

Rosebel Goldmines has been sold

Yesterday, Zijin Mining Group Co. Ltd. (Zijin) completed the acquisition of Rosebel Goldmines N.V. (RGM), which it had previously announced in October 2022. The majority of the requirements outlined i...

De politie heeft gisteravond het ontzielde lichaam van een vrouw aan de Eurekaweg in een goot aangetroffen. Trimmers die op  een sterke geur afgingen, troffen het lijk van de vrouw aan  en schakelden de politie in. Op 6 maart werd Ashna Jagesar door haar vriend B.A. als vermist opgegeven  op het politie bureau Meerzorg. Het vermoeden bestaat dat het hier gaat om deze vrouw.

Het voorlopig onderzoek toont aan dat Ashna van het werk is gehaald op de dag  van de aangifte. Op aandringen van haar familie, moest B.A. aangifte doen van vermissing, toen bleek dat  zij was verdwenen.

Het ontzielde lichaam van de vrouw doet gelet op de tatoeages en kleding sterk vermoeden, dat het gaat om Ashna Jagesar. Het lijk is in verre staat van ontbinding aangetroffen en  ter obductie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is bezig met deze zaak, waarvan de doodsoorzaak  nog niet bekend is.

B.A., die aangifte van vermissing deed is aangehouden. Hij is de laatste die contact heeft gehad met de vrouw. Hij heeft haar  na het werk afgezet op een adres te Kwatta. Daarna is zij niet meer gezien. In samenwerking met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVermoedelijk het ontzielde lichaam van Ashna Jagesar aangetroffen