Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Voorlopig geen drinkwater in Paramaribo en Wanica

Geplaatst

op

door

Bewoners van Paramaribo en Wanica hebben door een stroomstoring aan een pompstation van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) te maken met een lage waterdruk. Dit heeft de afdeling Public Relations van het waterleidingbedrijf op maandag 17 juni gemeld. 

De SWM heeft eerder vandaag op social media bekendgemaakt, dat het productiestation aan de van Hattemweg wegens stroomuitval momenteel geen drinkwater kan produceren en distribueren. 

Verbruikers die woonachtig zijn in Groot- Paramaribo en Wanica kunnen tot op dit moment een lage druk ervaren. Ook bestaat de kans dat zij enige tijd helemaal geen water uit de kraan zullen krijgen. Volgens de NV Energie Bedrijven Suriname zal de storing spoedig worden opgeheven, waarna de watervoorziening genormaliseerd kan worden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: Afscheid overleden kinderen door brand in Suriname

Geplaatst

op

door
Afscheid kinderen brand Suriname
Lees verder

Suriname

Politie beboet 38 buschauffeurs en trekt 25 vergunningen in

Geplaatst

op

door

Politieambtenaren van de afdeling Algemene Surveillance Dienst hebben in samenwerking met ambtenaren van de afdeling Transport van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) verbaliserend opgetreden tegen buschauffeurs. Tijdens deze controle zijn 38 buschauffeurs beboet voor onder andere rijden op zodanige wijze, waardoor zij het verkeer nodeloos belemmerden en in gevaar brachten. Er zijn 25 lijnbusvergunningen ingetrokken, omdat de vergunninghouders zich niet hebben gehouden aan de voorwaarden.

Dertien buschauffeurs hebben gereden zonder een vergunning, terwijl één heeft gereden met een vervalste chauffeur kaart. De politie roept alle lijnbushouders op, om extra controle uit te oefenen op de buschauffeurs en erop toe te zien dat zij de nodige documenten bij zich hebben. Er zullen maatregelen worden getroffen tegen buschauffeurs die de wettelijke regels niet naleven.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X