zaterdag 28 januari 2023
22.2 C
Paramaribo
2 C
Amsterdam
5
(2)

Verkopers Jodenbreestraat krijgen verkoopvergunning

lees ook ...

Doofstomme werknemer van J. Vasilda, ook overleden

De doofstomme werknemer Sandro K. die aangevallen werdt aan de javaweg te lelydorp is op vrijdag 13 januari te komen overlijden aan zijn verwondingen. Sandro was de werknemer van de Hr J.Vasilda die i...

De Jodenbreestraat wordt geordend. De straatventers langs de Jodenbreestraat hebben uit handen van districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost, badges en vergunningen met duidelijke regels ontvangen. Dit proces heeft maanden geduurd en kreeg in januari 2021 een formeel karakter toen het Platform Ontwikkeling Jodenbreestraat door de burgervader werd geïnstalleerd.

Dit platform heeft zich gebogen over de ordening van de Jodenbreestraat en het realiseren van de visie om dit gebied tot ontwikkeling te brengen. Het geheel past bij de beleidsinzichten van DC Bhola, waarbij economische ontwikkeling, stadsverdraaiing en ordening centraal staan.

In het geval van de Jodenbreestraat staan het bewaren van de rust, orde en hygiëne hoog aangeschreven. Met het verstreken van de vergunningen kunnen de beoogde resultaten optimaal gerealiseerd worden. Het commissariaat en bestuursambtenaren zullen nu in staat zijn om de situatie bij de Jodenbreestraat beter te controleren en te handhaven. De belangen van de nieuwe groep ondernemers worden met de formele vergunningen gewaarborgd.

Afgelopen vrijdag zijn er ruim 30 vergunningen en badges afgegeven aan de belanghebbenden. Hiermee kunnen zij hun goederen legaal aan de man te brengen. Bij de overhandiging van de vergunningen waren naast de DC en ondernemers ook aanwezig, ABOP-parlementariër Edgar Sampie. De vergunningen zijn geldig voor een periode van 1 jaar en kunnen eventueel verlengd worden op het commissariaat Paramaribo Noord-Oost, mits voldaan is aan de wettelijke verplichtingen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerkopers Jodenbreestraat krijgen verkoopvergunning