zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Verkoold lichaam gevonden na brand in loods

lees ook ...

Hof van Justitie bevestigt voortzetting strafzaak op 20 Dece...

De voortgang van de strafzaak tegen Desi Bouterse en medeverdachten in het hoger beroep van de 8 Decemberzaak is bevestigd door het Hof van Justitie. De beschikking met betrekking tot de voortzetting ...

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft in de avond van donderdag 28 september 2023, na een brandmelding aan de Powisistraat het verkoolde lichaam van vermoedelijk de 50-jarige L.S van Chinese komaf aangetroffen.

Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie bleek het te gaan om een gebouwencomplex waarin verschillende ondernemers hun bedrijf hebben gevestigd. Aan de kant waar de brand zich heeft voorgedaan, was er een loods gevestigd die verhuurd was aan L.S. Een bewoner die op het terrein was, werd telefonisch in kennis gesteld dat de loods in brand stond en dat er iemand binnen was die om hulp riep.

Samen met een security guard ging deze bewoner op het gegil af, maar de twee mannen konden het rolluik niet open krijgen. Het vuur greep snel om zich heen, waardoor de loods binnen de kortste tijd in lichterlaaie stond. Hierdoor moesten de security guard en de bewoner zich terugtrekken om zichzelf in veiligheid te brengen. Vermoedelijk is de bewoner van het pand door verstikking om het leven gekomen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De loods is wel tegen brand verzekerd.

Het ontzielde lichaam van de man is hangende het onderzoek nog niet vrijgegeven door het Openbaar Ministerie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerkoold lichaam gevonden na brand in loods