vrijdag 12 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
19.1 C
Amsterdam
0
(0)

Verkeersveiligheidsweek

lees ook ...

Regering akkoord met nationale vrije dag voor Saramaccaners

De regering is akkoord gegaan met het voorstel van de Saramaccaanse stam om 19 september te verheffen tot nationale vrije dag. Benadrukt wordt dat het om een eenmalige vrije dag gaat. De Saramaccaanse...
De Verenigde Naties Verkeersveiligheidsweek die gehouden wordt van 17 tot 23 mei, is een tweejaarlijkse mondiale Verkeersveiligheidscampagne onder leiding van de WHO. Het brengt personen, overheden, NGO’s, Ondernemingen en andere organisaties uit de hele wereld bijeen om bewustzijn te kweken voor verkeersveiligheid en veranderingen te brengen die een vermindering van het aantal verkeersdoden moet bewerkstelligen.
Het thema van de zesde verkeersveiligheidsweek is 30 kilometer per uur te rijden in drukke stads buurten waar mensen lopen, leven en spelen onder de leuze: #straatvoorleven #Love30. Er zijn duidelijke bewijzen dat een maximum snelheid van 30km per uur behalve de milieu en andere voordelen die het met zich mrebrengt, vooral levens redt onder voetgangers, fietsers, kinderen en jongeren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerkeersveiligheidsweek