zaterdag 28 januari 2023
22.2 C
Paramaribo
4.4 C
Amsterdam
0
(0)

Verkeersveiligheidsweek

lees ook ...

Elections will go normally on May 25, 2025

The National Assembly's (DNA) chairman, Marinus Bee, recently assured a local publication that the elections scheduled for May 25, 2025, will go smoothly. The electoral system is currently being modif...
De Verenigde Naties Verkeersveiligheidsweek die gehouden wordt van 17 tot 23 mei, is een tweejaarlijkse mondiale Verkeersveiligheidscampagne onder leiding van de WHO. Het brengt personen, overheden, NGO’s, Ondernemingen en andere organisaties uit de hele wereld bijeen om bewustzijn te kweken voor verkeersveiligheid en veranderingen te brengen die een vermindering van het aantal verkeersdoden moet bewerkstelligen.
Het thema van de zesde verkeersveiligheidsweek is 30 kilometer per uur te rijden in drukke stads buurten waar mensen lopen, leven en spelen onder de leuze: #straatvoorleven #Love30. Er zijn duidelijke bewijzen dat een maximum snelheid van 30km per uur behalve de milieu en andere voordelen die het met zich mrebrengt, vooral levens redt onder voetgangers, fietsers, kinderen en jongeren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerkeersveiligheidsweek