zondag 23 januari 2022
24.4 C
Paramaribo
6.2 C
Amsterdam
4
(2)

Verkeersdode in binnenstad door verkeersovertreding

lees ook ...

RK Categist Fonkel is bezweken aan derdegraads brandwonden i...

De 77-jarige Marcus Fonkel, liep op maandagavond derdegraads brandwonden op in zijn woning te Nieuw Lombé. Hij is nu eraan bezweken in het St. Vincentius Ziekenhuis te Paramaribo. De Rooms Katholieke ...

Een aanrijding in Paramaribo als gevolg van het negeren van het rood stoplicht heeft een bestuurder het leven gekost. Ameer Khemai reed over de zwartenhovenbrugstraat op vrijdagavond, en camerabeelden hebben aangetoond, dat hij op de hoek van de keizerstraat geen aandacht schonk aan het rood verkeerslicht. Het gevolg hiervan is dat hij het leven heeft gelaten in het verkeer, en meerderen gewond zijn geraakt.

De bestuurder en medepassagier van het ander voertuig, dat over de Keizerstraat reed in een Toyota Harrier, in de richting van de Pengelstraat,  zijn gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. In volle vaart is de Toyota Noah waarin Khemai reed geramd tegen de Toyota Harrier.

Beide voertuigen gingen over de kop gegaan. Assistentie van de brandweer moest eraan te pas komen. De overige inzittenden van het Noah-busje zijn per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gebracht. Het lichaam van Khemai is in beslag genomen voor obductie, en de Verkeersunit Paramaribo heeft het  onderzoek hiervan in handen. Khemai was dertig jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerkeersdode in binnenstad door verkeersovertreding