zaterdag 25 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

Verkeerscriminelen op de bon tijdens roadblock van de politie

lees ook ...

Auto die de Saramaccarivier inreed met lichaam erin aangetro...

De auto van Sharon I., die gistermorgen in de Saramaccarivier reed, is boven water gehaald. In het voertuig werd haar lichaam gevonden. Het motief voor haar beslissing om een einde aan haar leven ...

De politie hield  zaterdag avond jongstleden een roadblock aan de Ringweg. Men gaat door met de verhoogde surveillances zoals was meegedeeld. Tijdens deze actie zijn er liefst zestien verkeersovertreders  ontdekt. Velen blijken zich toch niet te houden aan de gestelde verkeersregels.

De verkeerspolitie had gelegenheid om  270 voertuigen te controleren.  Vijf bestuurders bleken niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs, terwijl  vier mensen reden zonder het voertuig te hebben verzekerd.  Zeven  personen zagen kans om hun voertuig niet te herkeuren en kregen daarvoor een bekeuring. Elke overtreder is proces-verbaal aangezegd.

De politie drukt alle bestuurders op het hart om vóór het deelnemen aan het verkeer altijd eerst te controleren of het voertuig voldoet aan alle bij wet gestelde eisen om deel te nemen aan het verkeer. Alle autobescheiden horen in orde zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerkeerscriminelen op de bon tijdens roadblock van de politie