zaterdag 27 februari 2021
26.1C
Paramaribo
3.3C
Amsterdam
5
(1)

Verhoogde vervoerstoelage regering is aangehouden,en niet teruggedraaid

lees ook ...

Nieuw geslaagden krijgen E-Rijbewijs

Vanaf woensdag 24 februari 2021 start de afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname met de verstrekking van E-rijbewijs aan pas geslaagden. Deze groep wordt in de gelegenheid gesteld hun ...

Uit een missive van de Raad van Ministers die vorige week is aangenomen bleek dat de regering toch de verhoogde vervoerstoelage van de regering heeft aangehouden. De toelage mag gedeclareerd worden, wanneer de bewindslieden hun privé-auto’s inzetten. Tijdens de Assembleevergadering, waar deze kwestie door coalitie en oppositie werd aangekaart zei men dat de missive ingetrokken zou worden.

De regering heeft besloten om de verhoogde toelage aan te houden voor de tijd dat de solidariteitsheffing wordt geïnd. Oppositie en de coalitie hadden gevraagd om de verhoging terug te draaien. Nu blijkt dat de regering het besluit heeft aangehouden. Dit is bevestigd door minister van Binnenlandse Zaken Bronto Somohardjo.

De NDP-fractieleider vindt dit ongehoord.”Nu is de samenleving gewoon voor de maling gehouden, want de missive is niet ingetrokken maar aangehouden” aldus Parmessar. Hij vind dat de coalitie en de regering de samenleving hebben misleid.

Per 1 januari waren de verhogingen voor de president SRD.750,- per dag, voor de vice-president SRD.625,- en voor de ministers SRD.515,- .

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerhoogde vervoerstoelage regering is aangehouden,en niet teruggedraaid