zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
5
(3)

Verhoogde politiecontrole paasweekend

lees ook ...

Gemaskerde criminelen beroven slachtoffers in eigen woning

Op dinsdag hebben drie gewapende en gemaskerde criminelen een overval gepleegd in de Richard Voullairestraat te Abra Broki. Twee slachtoffers werden onder dreiging van vuurwapens beroofd. Terwijl d...

In verband met de te verwachten drukte zal de politie in het kader van Operatie Veilig Suriname tot en met maandag, tweede paasdag, de controle op de uitvalswegen vanuit Paramaribo naar het zuiden, het oosten, maar veel meer het westen opvoeren. De bedoeling is dat voertuigen bij de controleposten te Brokopondo, Stolkertsijver en Coronie grondig worden doorzocht.

Jaarlijks is er een enorme drukte in het paasweekend, omdat mensen zich via de Oostwestverbinding met de auto verplaatsen en zich voor vertier begeven naar het district Nickerie. Deze weggebruikers, in het bijzonder de autobestuurders worden op het hart gedrukt zich te houden aan de maximum snelheid op de wegen.

Daarnaast wordt er een beroep gedaan op de automobilisten om niet in beschonken toestand plaats te nemen achter het stuur. “Glaasje op, laat je rijden. Zo bespaart u niet alleen u zelf, maar ook uw medemens alle leed en ellende. Zorgt u voor een veilig heen- en terugweg,” is de boodschap van de politie.

Zij geven verder mee aan autobestuurders om voor vertrek naar de plaats van bestemming, te controleren of alle documenten van het voertuig in orde zijn, zodat zij tijdens politiecontroles niet voor een verassing komen te staan.

Bij constatering van overtredingen zal de politie niet schromen op te treden tegen deze weggebruikers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerhoogde politiecontrole paasweekend