maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
3.5
(2)

Vergunning Stardust hotel ingetrokken

lees ook ...

Verscherpte actie van de bond van Stichting Volkshuisvesting...

De bond van Stichting Volkshuisvesting onderleiding van Michael Sallons, is al bijkans 2 weken in een sitdown actie. Zij hebben sedert april een wensen pakket ingediend voor het onderhandelen over sec...

De bestuursdienst van Paramaribo-Noordoost heeft de vergunning van hotel Stardust (Riverclub) ingetrokken, waardoor het hotel is gesloten. Dit is gebeurd, omdat de directie zich niet hield aan de Covid-19-maatregelen, de lockdown van 19.00 uur overtrad en er onfatsoenlijk menselijk gedrag daar is geconstateerd.

De sluiting van het hotel is in het kader van de verscherpte controle op de naleving van de Covid-19-maatregelen. Bij het Veevoerbedrijf Vitalo heeft de bestuursdienst ook opgetreden. De klanten en directie zijn erop gewezen, dat de de Covid-19-maatregelen dienen na te leven. Ze zijn op het hart gedrukt zich te houden aan deze maatregelen.

In het ressort Munder zijn tijdens controlewerkzaamheden onregelmatigheden aangetroffen in een winkel. Er zijn vervallen producten aangetroffen in een winkel. In samenspraak met de verschillende instanties, hebben de bestuursambtenaren direct de vervallen producten vernietigd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVergunning Stardust hotel ingetrokken