vrijdag 22 januari 2021
24.4 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
3.5
(2)

Vergunning Stardust hotel ingetrokken

lees ook ...

Uitbetaling verkiezingspersoneel verloopt vlot

De uitbetaling van het verkiezingspersoneel van Paramaribo-Noordoost verloopt vlot. Het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) is vandaag gestart met de uitbetaling. Het lag in de bedoeling dat het ...

De bestuursdienst van Paramaribo-Noordoost heeft de vergunning van hotel Stardust (Riverclub) ingetrokken, waardoor het hotel is gesloten. Dit is gebeurd, omdat de directie zich niet hield aan de Covid-19-maatregelen, de lockdown van 19.00 uur overtrad en er onfatsoenlijk menselijk gedrag daar is geconstateerd.

De sluiting van het hotel is in het kader van de verscherpte controle op de naleving van de Covid-19-maatregelen. Bij het Veevoerbedrijf Vitalo heeft de bestuursdienst ook opgetreden. De klanten en directie zijn erop gewezen, dat de de Covid-19-maatregelen dienen na te leven. Ze zijn op het hart gedrukt zich te houden aan deze maatregelen.

In het ressort Munder zijn tijdens controlewerkzaamheden onregelmatigheden aangetroffen in een winkel. Er zijn vervallen producten aangetroffen in een winkel. In samenspraak met de verschillende instanties, hebben de bestuursambtenaren direct de vervallen producten vernietigd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- Advertentie / TGX - 167802 --

meer Suriname

Akiemboto blijft toch nog assembleelid

Sergio Akiemboto, fractie...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Invoering BTW januari 2022

Belastingwetten aangenomen in DNA

Suriname registreert 126ste coronadode

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname Vergunning Stardust hotel ingetrokken