maandag 11 december 2023
24.4 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

Vereniging Surinaams Bedrijfsleven heeft nieuw directieteam

lees ook ...

Mediawerkers ontdekken PURP-initiatieven

Mediawerkers en journalisten zijn uitgenodigd voor een rondleiding langs de gebouwen en locaties die onder PURP vallen. De rondleiding vond plaats per tuk-tuk, met informatieve tussenstops waarbij de ...

Sherida Mormon en Kamlesh Ganesh zijn vanaf 15 april benoemd tot directeur en deputy-director van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB). Mormon die ontwikkelingseconoom is heeft ruim 20 jaar werkervaring in Suriname. Zij heeft specifieke expertise ontwikkeld in het uitvoeren van economisch, milieu, sociale impact en haalbaarheidsstudies.

De VSB-directeur heeft coöperaties, ngo’s en bedrijven gecoacht in management en transitievraagstukken. Haar focus ligt vooral op innovatie en duurzame ontwikkeling. Mormon heeft werkervaring in de private, publieke en sociale sector en is ook lid van de Vereniging van Economisten in Suriname (VES).

Ganesh was eerst van senior policy officer en is gegroeid binnen de organisatie, omdat hij nu de functie van deputy-director van de VSB mag bekleden. Hij heeft een achtergrond in communicatie, recht, strategie management en organisatie gestudeerd.

De deputy-director is door de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) getraind in Management van Employers & Business Member Organizations. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheidsgebieden worden nu internationale samenwerking, managing van partnerschappen van samenwerkende organisaties en communicatie.

Het bestuur vertrouwt erop dat deze functionarissen, samen met leden, het bestuur en bureau, een belangrijke rol zullen vervullen in het voortzetten van de ambities van de vereniging.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVereniging Surinaams Bedrijfsleven heeft nieuw directieteam