donderdag 30 november 2023
28.1 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Vereniging Rechtspositie Militairen zoekt samenwerking met minister Mathoera

lees ook ...

Commissie evaluatie Ontslagwet 2018 presenteert aanbevelinge...

De Commissie Evaluatie Ontslagwet 2018 heeft op dinsdag 20 november een validatiesessie gehouden in Torarica om een breed gedragen advies van stakeholders te bespreken voor verbetering van de werking ...

Het pas aangestelde bestuur van de Vereniging Rechtspositie Militairen (VRM) heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan minister Krishnakoemarie Mathoera van Defensie, alsook aan kolonel Werner Kioe A Sen, de bevelhebber van het Nationaal Leger. Het nieuwe bestuur onder leiding van eerste-luitenant Jonathan Wolf, de voorzitter, gaf te kennen dat zij vanaf het begin een goede samenwerking nastreeft om zo de belangen van haar leden effectiever te kunnen behartigen.

Tijdens het gesprek zijn enkele onderwerpen besproken waarin zij verbeteringen willen zien. Het overleg verliep in een positieve en constructieve sfeer, waarbij afspraken zijn gemaakt om binnenkort opnieuw om de tafel te zitten en concrete stappen te ondernemen om bepaalde kwesties aan te pakken.

Minister Mathoera toonde zich verheugd over de opstelling van de VRM en gaf aan zich eveneens volledig in te zetten om binnen de beschikbare mogelijkheden oplossingen te vinden. De bevelhebber benadrukte het belang van de bestuursleden als communicatiekanaal naar de organisatie. Door informatie door te geven en te rapporteren, kan er tijdig gezocht worden naar passende oplossingen.

De ontmoeting tussen het VRM-bestuur, minister Mathoera en kolonel Kioe A Sen belooft een positieve stap te zijn richting een betere belangenbehartiging van de militairen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVereniging Rechtspositie Militairen zoekt samenwerking met minister Mathoera