vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachten met verdovende middelen aangehouden

lees ook ...

President Santokhi betreurt Matawairamp bij 48ste Onafhankel...

Bij de viering van 48 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid heeft President Chandrikapersad Santokhi stilgestaan bij de tragedie in Matawai, waar vijftien jongemannen eerder deze week het leven lieten. ...

Twee verdachten, M.C. (31) en S.P. (17), zijn op woensdag 18 oktober 2023 omstreeks 19.30 uur namiddag door leden van de Maritieme politie op de Surinamerivier ter hoogte van Pomona, voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen aangehouden.

Tijdens surveillance op de rivier nabij de samenvloeiing van de Suriname- en de Commewijne rivier ter hoogte van Pomona, zagen de politie medewerkers een blauw- wit gelakte houten vissersvaartuig en stelden een onderzoek in.

De kapitein D.S. (37) en 4 bemanningsleden werden gefouilleerd. Op de twee bemanningsleden M.C. en S.P. is er elk een plastiek zak met een hoeveelheid marihuana aangetroffen. Verder had M.C. ook nog een stuk hasj in zijn bezit. De aangetroffen drugs werden door de politie in beslag werd genomen.

In het vaartuig bleek er geen vis in de opslagruimte te zijn en de opgevraagde documenten van het vaartuig waren in orde. Beide verdachten en de drugs werden vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade voor verder onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerdachten met verdovende middelen aangehouden