vrijdag 19 april 2024
24.8 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte ‘aanslag Kantongerechtsgebouw’ in vrijheid gesteld

lees ook ...

Werknemers Hakrinbank sluiten loonovereenkomst 2024

Tijdens een Algemene Leden Vergadering van de Hakrinbank Werknemers Organisatie (HWO) is er een principeovereenkomst, bereikt door het bestuur op 3 april jongstleden, goedgekeurd door de leden. De loo...

Een verdachte van de aanslag op het Kantongerechtsgebouw, vorige maand, is in vrijheid gesteld. Op 13 januari 2023 werden er door twee mannen levensgevaarlijke projectielen gegooid op het terrein van het gebouw der Kantongerechten aan de Mgr. Wulfinghstraat waarna er meerdere schoten zijn gelost op het gebouw.

Tijdens het politioneel onderzoek is er op basis van feiten en omstandigheden een redelijk vermoeden van schuld ontstaan waarbij vier personen als verdachte werden aangemerkt. Na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) zijn drie personen heengezonden en een (B.W.) in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Het onderzoek werd na de inverzekeringstelling voortgezet en uit het tot nog toe verkregen feitenmateriaal is gebleken dat de detentie van B.W. thans niet langer noodzakelijk wordt geacht. Het onderzoek in deze zaak wordt onverkort voortgezet, meldt het OM.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerdachte ‘aanslag Kantongerechtsgebouw’ in vrijheid gesteld