Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Veira: Surinaamse staatsburgers die nog in het buitenland zitten, mogelijk voor pasen thuis

Geplaatst

op

Veira Foto 600x424

Kolonel Danielle Veira, directeur Nationale Veiligheid heeft kenbaar gemaakt dat mensen die nog in het buitenland zijn, alle ingezetenen voor pasen mogelijk naar huis zullen worden gehaald. De Surinaamse regering treft nodige voorbereidingen om haar staatsburgers op Surinaamse bodem te hebben.

Opmerkelijk is dat internationaal vliegtuigen nu aan de grond zijn en dat luchtvaartmaatschappijen dus geen vluchten uitvoeren.

Het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie is drukdoende te onderhandelen. “We hopen u op dinsdag aanstaande, 31 maart 2020, informatie te geven wanneer passagiers vanuit Cuba, Miami en Nederland huiswaarts komen. Ik vraag om stand-by te blijven. Het zou kunnen dat u binnen 24 uur op de luchthaven moet zijn. Blijft u de COVID-19 website volgen. Blijf in contact met onze consulaten. Blijf de berichten volgen”, als de veiligheidsvrouw.

De worden binnengehaald onder supervisie van de Surinaamse regering, dan wel in overheidsquarantaine. Zij roept de Surinaamse staatsburgers in het buitenland op om zoveel als mogelijk binnenshuis te blijven en niet onnodig de straat op te gaan.

Foto bron: NII

13 Reacties

13
Reageer op dit artikel

1000
Dotveba

Zo bouta regering produceren kolonels als water. Koelies zijn echte 2e handsburgers in een land die je kan vergelijken,Uganda tijden van Idi Amim Dada.

Engel Derksen

Maar waarom kunnen mensen vanuit Suriname naar Nederland niet terug komen.

Engel Derksen

Mensen die tot eind april in Suriname zyn voor vakantie kunnen niet eens terug naar Nederland. Wie verzorgd dan de terug reis?

Randy

De staat moet voor zijn burgers zorgen dat ze thuis komen.

Nederland

Zwarte apen kunnen niks voor elkaar krijgen. Enige wat ze kunnen is njang dringi prisiri en hun eigen zakken vullen. Deze gast zit zomaar op een luie stoel onzin te vertellen. Als ze zo goed hr werk doet, waarom lukt het niet om de gestrande passagiers die nog in het buitenland zit terug te halen.

Suriname

Hey er is iemand die zich Nederland noemt maar Surinaamse woorden gebruikt. Kennen jullie dat lied. Witte pier…. zonder manier… veeg je bil met schuurpapier

Yvette nijdam

Zwarte apen!!!je bent wel heel brutaal

Flex

Wie denkt hij wel te zijn. Zwarte apen.. zeker niets te doen .corona maakt ze gek.

Bennie otox

Hé dit kun je niet zeggen met je zwarte apen, vieze rascist, wie denk je wel dat je bent?

Nederland

Zwarte apen leven van stelen, roven, frauderen en de boel voor de gek houden. Eeuwig op de bedel tour. Dus voor de mensen die gestrand zijn tijdens hun vakantie waarom kan er dan geen oplossing komen, mensen zijn aan hun lot overgelaten. Aap die danst en springt rond haar zakken te vullen. De rest mag stikken. Bewust worden en denken is heel ver te zoeken. Enige waarvoor ze bewust kunnen denken is hun eigenbelang en de rest mag het bekijken. Het is een doorn in het oog vn bepaalde forum leden. Als je over apen schrijft. Het is de realiteit… Lees verder »

Siegfried

Ben je jaloers op donkere mensen. Je spreek Surinaams. Wat be je zelf? Als zwarten apen noemt welke kleur heb je zelf.

Joke

Hoi meneer de nederland jij bent de grootste gorilla aap, vervloekt ben jij, brutale onbeschofy, ongechineerde varken dat je bent

Nederland

Hey joke de gorilla aap. Kip zonder kop. Vervloekte parasiet als volk zit je ook op je droge reet op pakketjes te wachten blijf maar wachten straks komt aloe bhai met nog meer aardappels en uien en boefdraad met een pakje bouten.Advertentie

Suriname

André Misiekaba naar de stembus in Suriname, “De regering heeft gewerkt”

Geplaatst

op

Img 22bbf0992b1f 1

Minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting André Misiekaba op weg naar de stembus.

“Ik denk dat het volk gezien heeft dat de regering gewerkt heeft , en dus de regering gelegenheid zal geven voort te gaan”

Misiekaba : ” ik zeg , Loading Bouterse drie”

Lees verder

Suriname

Stemdag in Suriname niet zonder fouten; verkeerde stembiljetten op vier stembureaus

Geplaatst

op

Verkiezingen Su

De stemlokalen zijn vanaf vanmorgen zeven uur geopend. Echter verloopt deze niet zonder fouten. Op vier stembureaus zijn er verkeerde stembiljetten geleverd, met als gevolg dat personen ook verkeerd hebben gestemd. Op de Openbare School Tammenga was de stemming geschorst. Daar hebben 187 personen op een verkeerd stembiljet hun stem uitgebracht. Deze personen worden opgeroepen om opnieuw te gaan stemmen. De juiste stembiljetten zijn naar het bureau gebracht.

Op de Openbare School te Pontbuiten hebben ook een aantal personen verkeerd gestemd. Het gaat om 66 personen. Deze personen zijn intussen achterhaald en konden van de juiste stembiljetten gebruikmaken. Ook in Para ging het mis. Vijftig personen hadden verkeerd gestemd. Gelukkig zijn deze personen gemakkelijk bereikbaar en mochten ze op de juiste biljetten kleuren. Het gaat namelijk om personen uit een dorp en dus gemakkelijk te achterhalen.

Jennifer van Dijk-Silos, voorzitter van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB), zegt dat de fout gelukkig op tijd is ontdekt en kon worden hersteld. Voor personen die verkeerd hebben gestemd kunnen op vertoon van hun identiteitskaart opnieuw stemmen, ook al is hun pink al gekleurd. Het OKB wil niet dat deze stemmen verloren gaan. De stemlocaties zijn tot vanavond zeven uur open

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen