zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Veiligheid bovenaan agenda: Vp Brunswijk steunt inspanningen voor veiliger Suriname

lees ook ...

Exploitatie kosten MZ nog niet afgelost

Het ministerie van Volksgezondheid heeft zich niet gehouden aan afspraken gemaakt met de Medische Zending Primary Health Care (MZ) om achterstallige exploitatie kosten te betalen. Een raadsvoorstel om...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft zijn steun uitgesproken voor elke inspanning die kan bijdragen aan een veiliger Suriname. Dit benadrukte hij tijdens een ontmoeting met Ben Swagerman, een deskundige op het gebied van justitie en veiligheid, die momenteel in Suriname is voor oriëntatie.

Onlangs verwelkomde vp Brunswijk Swagerman op zijn kabinet, in aanwezigheid van de minister van Justitie en Politie (Juspol), Kenneth Amoksi. Tijdens deze ontmoeting werd het veiligheidsvraagstuk besproken, waarbij Swagerman met een team van Juspol-gedelegeerden gesprekken heeft gevoerd met de hoofden van verschillende eenheden om een grondige analyse te maken van de huidige veiligheidssituatie.

Swagerman benadrukte dat de gesprekken zeer openhartig en doelgericht waren. Hij zal zijn bevindingen zo spoedig mogelijk aan de bewindsman rapporteren.

Vp Brunswijk kijkt met grote belangstelling uit naar deze rapportage, die hem via de minister van Justitie en Politie zal bereiken. De samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties en experts op dit gebied illustreert het gezamenlijke streven naar een veiliger Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVeiligheid bovenaan agenda: Vp Brunswijk steunt inspanningen voor veiliger Suriname