donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
5
(1)

Veel aandacht voor eerste veldbezoek minister Amoksi

lees ook ...

Leerkrachten Granman Akontoe Velantischool kloppen bij vp aa...

De problemen van de Granman Akontoe Velantischool te Drietabbetje zullen worden aangepakt door de regering. Deze belofte deed vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk aan een groep leerkrachten die vóór ve...

Velen hebben belangstelling getoond voor het eerste veldbezoek  van minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie.  Stichting Buurtwerk Latour (Stibula) werd afgelopen zaterdag vereerd met het eerste veldbezoek.  “Dit heeft als doel om meer naar de mensen toe te stappen om ze aan te geven wat het ministerie van Justitie en Politie allemaal doet”, legde Amoksi uit. Het is de bedoeling om landelijk soortgelijke bezoeken af te leggen.

Naast de toespraak van de minister, hebben organisaties uit de omgeving ook zaken naar voren gebracht. Buurtbewoners hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de bewindsman te spreken. “Het is ook bedoeld om met name de jongeren te motiveren en te praten over hun uitdagingen”, was de uitleg van Amoksi.

“We zijn heel blij met de komst van de minister naar onze buurt”, zo gaf Jill Sumter uiting aan haar gevoel, zij is vertegenwoordiger van Buurtorganisatie Pontbuiten en Omgeving (Bupo) .

Wilgo Koster, coördinator van Stibula, was zeer ingenomen met het bezoek van de minister. Hij mocht  na afloop  een donatie van schoolspullen en Covid-19-beschermingsmateriaal in ontvangst nemen van de minister.

Koster zegt dat de goederen terecht zullen komen bij hen  die de ondersteuning hard nodig hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVeel aandacht voor eerste veldbezoek minister Amoksi