vrijdag 12 augustus 2022
26.3 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

Vaste Commissie EZ van DNA bespreekt actualiteiten met de Minister

lees ook ...

Trinidadiaan David Rudder krijgt ‘Community’s hi...

De Caricom voorzitter Chandrikapersad Santokhi, kende op woensdag 10 augustus jongstleden, via een videoboodschap, de ‘Community's highest Award’ toe aan de heer David Rudder. De uitreiking van de ond...

De vaste commissie van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) in De Nationale Assemblee onder voorzitterschap van Shaam Binda, heeft op 11 maart jongstleden, op het ministerie enkele actuele zaken besproken met minister Saskia Walden. 

De directeuren van EZ die tijdens de bespreking ook aanwezig waren, hebben elk kort aangegeven waarmee hun directoraten bezig zijn, de uitdagingen die ze hebben, welke projecten worden uitgevoerd en welke in de pijplijn zijn.

Minister Walden heeft aangegeven dat EZ openstaat voor een goede en efficiënte communicatie met de Vaste Commissie en benadrukte dat het ministerie altijd klaar staat om de commissie te informeren over zaken als daartoe de behoefte bestaat. Het ligt in de bedoeling, dat er meerdere ontmoetingen zullen plaatsvinden tussen beide partijen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVaste Commissie EZ van DNA bespreekt actualiteiten met de Minister