dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Vaste Commissie EZ van DNA bespreekt actualiteiten met de Minister

lees ook ...

Rest returns to the soldiers, a new union forms

A new labor union inside the defense industry has registered, or calm appears to have just returned to the National Army (NL) as the Ministry of Defense and the Association for the Legal Position of M...

De vaste commissie van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) in De Nationale Assemblee onder voorzitterschap van Shaam Binda, heeft op 11 maart jongstleden, op het ministerie enkele actuele zaken besproken met minister Saskia Walden. 

De directeuren van EZ die tijdens de bespreking ook aanwezig waren, hebben elk kort aangegeven waarmee hun directoraten bezig zijn, de uitdagingen die ze hebben, welke projecten worden uitgevoerd en welke in de pijplijn zijn.

Minister Walden heeft aangegeven dat EZ openstaat voor een goede en efficiënte communicatie met de Vaste Commissie en benadrukte dat het ministerie altijd klaar staat om de commissie te informeren over zaken als daartoe de behoefte bestaat. Het ligt in de bedoeling, dat er meerdere ontmoetingen zullen plaatsvinden tussen beide partijen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVaste Commissie EZ van DNA bespreekt actualiteiten met de Minister