donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Vanaf zondag weer veerdiensten tussen Suriname en Guyana

lees ook ...

Dienst Dermatologie wordt versterkt door het Ministerie

De dienst Dermatologie kreeg op Wereld Aidsdag, 01 december jongstleden, minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid en directeur Rakesh Gajadhar Sukul op werkbezoek. De dienst Dermatologie is verantwo...

Vanaf morgen wordt de veerbootverbinding tussen Suriname (Soutdrain) en Guyana (Molesconkreek) hervat, melden het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme en de Canawaima Ferry Service Incorparated. De eerste vaart vanuit Guyana is om ongeveer negen uur’s morgens en vanuit Suriname is de eerste vaart gesteld op ongeveer een uur ‘s middags.

Er zullen alleen personen die in Suriname en of Guyana wonen en goederenvervoerders in de gelegenheid gesteld worden om gebruik te maken van deze veerdienst.

Ieder passagier zal om gebruik te maken van de veerbootdienst een negatieve Covid-19-test moeten overleggen, uitgegeven door een door voornoemde staten erkend instituut, welke niet ouder mag zijn dan 72 uur op de dag van de reis. Bovendien moeten passagiers ook over alle overige reisdocumenten beschikken.

Om de verdere verspreiding van Covid-19 tegen te gaan wordt op het reizend publiek een beroep gedaan om alle Covid-19-protocollen die te Southdrain en Molesoncreek gehanteerd worden, stipt na te leven.

Deze dienst zal tot nader order beschikbaar zijn op de woensdag, vrijdag en zondag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVanaf zondag weer veerdiensten tussen Suriname en Guyana