Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Vanaf woensdag duizenden op been voor avd

Geplaatst

op

door

V

Over twee dagen wordt er een aanvang gemaaktmet de vijftigste editie van de avond vierdaagse. Dit in de volksmond beterbekend als de avond vierdaagse. Vele ogen zijn gericht naar de junioren en ooknog de senioren groepen die aan de avd zullen deelnemen. Naast deze zijn er ookindividuele lopers. Voor wat 2018 betreft was er in vergelijking met devoorgaande jaren een toename aan het aantal van de individuele lopers. 

Zelfs artiesten liepen individueel om dan veelinteractie met hun fans te hebben maar ook hun meest bekende liederen van deperiode met de verschillende deelnemende groepen te zingen. De passieve loperskijken meestal naar de creatie van klederdrachten en als er groepen zijn dieiedere dag een ander tenue aandoen. In de meeste gevallen zijn het debedrijfsklasse participanten als SLM, Fernandes en Parbo Bier die voor wat datbetreft altijd van zich laten spreken.

De meeste groepen zijn zo goed als klaar voordeelname om zich van hun beste kant te laten zien. De avond vierdaagse startwoensdag aanstaande. Rond 15:30 uur vin het officieel gedeelte met de nodigetoespraken plaats gevolgd door het startsein dat onder andere door devoorzitter van de BVSS, Purcy Olivieira gegeven zal worden. Het geheel duurttot en met zaterdag aanstaande. Op die dag worden de winnaars in deverschillende klassen bekend gemaakt en mogen die hun welverdiende trofeeën inontvangst nemen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: AIPS dag 1

Geplaatst

op

door

Op dinsdag is er in Floridablanca, Columbia een aanvang gemaakt met de AIPS Games waaraan sport journalisten van verschillende landen aan deelnemen.

Suriname kwam op dag 1 in actie met het onderdeel pool. Het lukte aan de vertegenwoordigers van Suriname , Marciano Zaalman en Rasjied Sultan zich na elk 3 partijen zich te plaatsen voor de laatste 6. Vandaag komen beide weer in actie.

Lees verder

Suriname

Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter

Geplaatst

op

door

De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei melding van het Command Center, dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg had aangereden.

De wetsdienaren gingen naar de opgegeven locatie en troffen de slachtoffers ter plaatse aan. De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh, J. en de 50-jarige Sharmiladebie, T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken zij door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden. Dat de autobestuurder na de aanrijding is door gereden. De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden.
Twee dagen na de aanrijding meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze de 24- jarige Armand, E. Armand verklaarde verder dat hij de auto gesloopt had en de autozittingen verbrand had om bewijsmateriaal weg te maken.

Op zijn aanwijzing werd de locatie aangedaan waar hij de losse delen van de auto verstopt had. In het belang van het onderzoek zijn de losse delen van de auto door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Armand, E. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.

Lees verder

Meest gelezen