Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Vanaf vandaag extra betalen voor koffer op KLM-vluchten naar Suriname

Geplaatst

op

door

Vanaf vandaag zit de ruimbagage op KLM-vluchten, naar onder andere Suriname, niet meer standaard bij de prijs van een vliegticket inbegrepen. KLM kondigde de maatregel, welke deze week wordt doorgevoerd, oktober vorig jaar al aan. De maatregel wordt deze week doorgevoerd op alle verre vluchten van de luchtvaartmaatschappij.

KLM kondigde eind 2017 al aan te stoppen met hetgratis meevoeren van koffers voor Economy Class-reizigers op vluchten naarCanada en de VS. Oktober vorig jaar werd aangekondigd die maatregel uit tebreiden naar vluchten richting Zuid-Amerika en het Caribisch Gebied. “Daarmeewil KLM scherper de markt op”, aldus KLM-topman Harm Kreulen.

De KLM biedt vanaf nudrie tarieven aan bij een vliegticket: ‘Light’, ‘Standard’ en ‘Flex’. Bij alledrie de opties is de handbagage inbegrepen (12 kg).

  • Bij het standaard ‘Light’ tarief zit de ruimbagage niet inbegrepen.
  • Bij het ‘Standard’ tarief zit de ruimbagage tot 23 kg wel inbegrepen, maar hiervoor moet extra betaald worden. Bij deze optie kunt u niet annuleren en het aanpassen van uw reisdatum kost 150 euro.
  • Ook bij het ‘Flex’ tarief is de ruimbagage tot 23 kg inclusief. Als u annuleert voor vertrek van uw eerste uitgaande vlucht, kunt u een toeslag krijgen van 200 euro. Bij deze optie betaald u geen wijzigingskosten als u uw reisdatum wilt wijzigen. Ook kan er bij dit tarief van te voren een stoel gekozen worden.

Door de invoering vaneen nieuwe tarievenstructuur, waarbij reizigers de keuze hebben uit een Light,Standard of Flex-ticket, wil KLM beter gaan concurreren met prijsvechters alsLevel en Norwegian.

Bij een Standard- ofFlex-ticket is ruimbagage nog steeds inbegrepen, net als in Business Class envoor Flying Blue-leden met een hoge status, maar reizigers met een Light-ticketmoeten vijftig euro bijbetalen om een koffer in te checken. 

Volgens KLM Nederlandtopman Harm Kreulen kunnen vliegtickets door de aanpassing gemiddeld 10 tot 15procent goedkoper worden. 

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Sunil

we betalen al zoveel
hai mi hoi, waarom moeten we meer gaan betalen. KLM dit is toch niet eerlijk voor Surinamers die al jaren teveel hebben betaald. me oma en opa hebben al genoeg betaald. nu moeten wij kinderen nog meer gaan betalen. kom zeg. dan ga ik alleen met me hand tas hoor. de koffer ruimte zal leeg zijnAdvertentie

Suriname

“ Alles gebeurde in een fractie van een seconde”

Geplaatst

op

door

“ Na de klap zijn we gelijk uit de bak van de militairen truck gestapt. We hebben ons gehaast naar het personen voertuig maar de mensen waren al overleden. Alles ging heel snel. Geen beweging van de twee volwassenen. Slechts de kinderen die op de achterbnak van de auto zaten vertoonden teken van leven.” Dit is een reactie van een militair die in de bak van de militairen truck zat die gisteren middag betrokken was bij een aanrijding met dodelijke afloop.


Gisteren heeft zich aan de Kennedyweg ter hoogte van de Coropinabrug een aanrijding voorgedaan met 2 verkeersdoden. Door deze verkeersdoden staat de verkeersbarometer thans op 36. Volgens ooggetuigen was er een daftruck die inhaalde en als gevolgd daarvan kwamen de witte auto waarin de slachtoffers zaten en het militair voertuig in botsing.  Bij dit ongeval zijn drie mensen naar de SEH vervoerd. Het gaat bij deze om een militair en twee kinderen.

Kort na het ongeval kwamen er enkele familieleden van de man die ook is overleden aan. Zijn familie was bij een begravenis te Vierkinderen toen ze vernamen dat een familielid van hen  betrokken was bij de aanrijding. Het militairen voertuig kwam van Brokopondo en vervoerde militairen naar de stad die op detachering waren terwijl het koppel dat de geest gaf samen met hun kinderen wat quality time door brachten.

Lees verder

Suriname

Hew A Kee belooft versterking banden Suriname Servië

Geplaatst

op

door

Gardelito Hew A Kee, de niet residerende ambassadeur voor Suriname in Servië heeft op dinsdag 25 juni 2019 zijn geloofsbrieven overhandigd aan de president van de republiek Servië, Aleksander Vucic. In totaal zijn er van 16 ambassadeurs geloofsbrieven ontvangen.

Hew A Kee zegt zich in te zetten voor de versteviging van de handel tussen Suriname en Servie en beloofde zich ook sterk te zullen maken voor de toerisme.

Ambassadeur Hew A Kee is op 10 april door president Desiré Delano Bouterse beëdigd. Hij is reeds geruime tijd betrokken bij projecten tussen de beide landen.

Lees verder

Meest gelezen

X