donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
2.4 C
Amsterdam
4.5
(2)

Vanaf morgen 01 juli, visumvrij Suriname binnen

lees ook ...

Regering garandeert subsidie bus- en boothouders

Iedere maand geeft de regering ruim 400 miljoen SRD uit aan brandstofsubsidie ten behoeve van de samenleving. Dit zou volgens president Chandrikapersad Santokhi erg zwaar drukken op het budget van de ...

Per 1 juli kunnen reizigers Suriname visumvrij binnenkomen. Dit is wat de regering onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi had beloofd en deze belofte is per 1 juli 2022 ingelost.

De belangstelling om met Suriname zaken te doen is toegenomen door het gevoerde beleid, het vertrouwen zowel nationaal en internationaal is teruggewonnen, wat resulteerde in toegenomen interesse in ons land. De druk voor het afschaffen van de visumplicht werd groter en per 01 juli 2022, is deze afgeschaft. Voor het bezoeken van ons land heb je slechts een toeristenkaart nodig, welke te verkrijgen is op de ambassadeposten.

Er zal een transitieperiode zijn van drie maanden, waarbij er consulaire dienstverlening zal worden verleend op de Johan Adolf Pengel luchthaven, alsook te Zorg en Hoop, voor hen die urgent moeten afreizen. Met deze ingeloste belofte wordt ook het toerisme gestimuleerd.

Het staatshoofd geeft aan dat de regering constant bezig om mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen, echter heeft het geen zin dat we vernieuwen als de gedachtengang en de manier van aanpakken van zaken niet mee gaan met de nieuwe ontwikkelingen.

Deze ingeloste belofte is vandaag door president Santokhi bekend gemaakt op het Ministerie van BIBIS in aanwezigheid van verschillende regeringsautoriteiten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVanaf morgen 01 juli, visumvrij Suriname binnen