donderdag 8 juni 2023
29 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

Vanaf mei monikarta’s voor alle zwakke huishoudens

lees ook ...

President Murmu van India vindt Suriname onvergetelijk

Het Indiase staatshoofd Droupadi Murmu, gaf tijdens een speciale receptie in de Royal Ballroom van Hotel Torarica aan dat haar staatsbezoek aan Suriname een ervaring is die zij nooit zal vergeten. Het...

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) zal nu in plaats van cash-, girale uitbetalingen doen. Voor de groep cliënten die geregistreerd staan als Financiële Bijstand zwakke huishoudens, zullen de Moni Karta’s (speciale bank pinpassen) vanaf deze maand mei in werking treden en zullen de maandelijkse uitbetalingen via de bank plaatsvinden.

Cliënten uit de districten Paramaribo, Wanica, Para, Commewijne, Coronie en Nickerie zullen hun Moni Karta fysiek moeten afhalen tegen overlegging van hun geldige beschikking. De uitkering voor deze groep beslaat de periode juni 2022 t/m maart 2023. Ook voor cliënten van de districten Marowijne en Saramacca geldt dat ze met hun geldige beschikking hun Moni Karta dienen af te halen. De uitkering voor deze groep is over de periode januari 2022 t/m maart 2023.

Tenslotte zal via deze Moni Karta’s ook de koopkrachtversterking worden uitbetaald aan deze cliënten, die Financiële Bijstand aan zwakke huishouden ontvangen en wel over de periode januari 2023 tot en met maart 2023. Verder zal de Surinaamse Post Spaar Bank ook aanwezig zijn om de Moni Karta’s direct te activeren. De cliënten worden opgeroepen om zich aan te melden volgens de bekendmaking van het Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVanaf mei monikarta's voor alle zwakke huishoudens