vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Vanaf maandag opvoering fysieke dienstverlening banken

lees ook ...

President Santokhi belooft steun aan Haïtiaanse kerkgemeensc...

President Santokhi heeft op zondag 26 maart 2023 een bezoek gebracht aan de Haïtiaanse gemeenschap in verschillende kerkgemeenschappen. Het staatshoofd heeft samen met belangenbehartigingsorganisatie ...

Surinaamse banken hebben er niet voor gekozen om vandaag de fysieke dienstverlening op te voeren. Zij zullen dit pas op 21 juni doen, meldt de Surinaamse Bankiersvereniging (SBV). De regering heeft gisteren bekendgemaakt dat de Covid-19-maatregelen vanaf vandaag zijn versoepeld. In de periode 31 mei tot en met 17 juni konden burgers op de maandag, woensdag en vrijdag bij de financiële instellingen terecht voor het doen van bankzaken.

Vanwege de verontrustende situatie van Covid-19-besmettingen hebben de banken besloten hun diensten vandaag ongewijzigd voortgang te doen vinden. Dat hield in: “gelimiteerde fysieke dienstverlening met inachtneming van de Covid-19-protocollen”. De SBV verzoekt klanten om zoveel mogelijk gebruik te maken van de onlinediensten en telefonische service van de banken.

Op 21 juni wordt de fysieke dienstverlening opgevoerd, maar met beperkte beschikbaarheid/aanwezigheid van bankpersoneel. De Surinaamse Bankiersvereniging rekent op begrip vanuit de gemeenschap voor dit besluit en vraagt om medewerking.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVanaf maandag opvoering fysieke dienstverlening banken