Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Valutakoers op z’n retour

Geplaatst

op

door

Zoals we al een aantal keer eerder hebben vermeld lijken de koersen voor vreemde valuta in Suriname steeds maar te blijven dalen. De koersen zijn nog lang niet op het gebruikelijke niveau, maar stijgen in ieder geval niet meer.

Verschillende cambio’s verkochten gister de dollar tegen SRD 7,13 en kochten die voor SRD 6,85. Terwijl er vorige week nog werd uitgegaan van een verkoopprijs van SRD 7,35 en de opkoopprijs SRD 7.

Ook de prijzen voor de euro gaan mee in de koersdalingen en zijn deze week opnieuw gezakt. Geldwisselkantoren hanteerden SRD 7,80 als verkoopkoers en SRD 7,50 als aankoopkoers. In vergelijking met vorige week is dit een daling van ruim SRD 0,15. De indicatieve koers van de Centrale Bank van Suriname is nu SRD 7,08 om SRD 6,96 voor de USD. Voor de euro was dat SRD 7,79 om SRD 7,65 respectievelijk de verkoop- en aankoopkoers.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Banel Fitness Fun gedenkt dakloze vaders

Geplaatst

op

door

De sportschool Banel Fitness Fun heeft in verband met vaderdag ruim 30 dakloze vaders en zwervers voorzien van voeding en drank. Deze sportschool werd bij de laatst gehouden avond vierdaagse Winnaar in het algemeen klassement. Waard te vermelden is dat het hun eerste jaar is.

Lees verder

Suriname

Politie Livorno sluit werknemers visbedrijf op

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Livorno heeft op dinsdag 11 juni twee medewerkers van een visbedrijf aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

Het tweetal Joshua, P. (28) en de 27-jarige Kevin, K. worden ervan verdacht 30 lege visbakken van het bedrijf weggenomen te hebben.De eigenaar deed op donderdag 31 mei aangifte van diefstal van zijn goed op het politiebureau Livorno.

Na uitgewerkte informatie kwamen Joshua en Kevin in beeld. Zij werden opgespoord en op hun woonadres aangehouden. De twee verdachten hebben bekend de diefstal van de 30 lege visbakken te hebben gepleegd. De gestolen bakken hebben zij voor SRD 1200 verkocht en dit bedrag onderling verdeeld.

Hangende het onderzoek zijn Joshua en Kevin door de politie van Livorno in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Lees verder

Meest gelezen

X