dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
3.7
(3)

Vals veiligheidsgevoel maatregelen ministerie OW

lees ook ...

Strategische programma’s nodig voor jeugdontwikkelingsbeleid...

Het ontwikkelen van strategische programma’s is in de visie van de Stichting Reik Uit naar Meer, meer bekend als Stichting Rumas, belangrijk voor het jeugdontwikkelingsbeleid. Daarom is de stichting b...

Het ministerie van Openbare werken heeft om covidbesmettingen tegen te gaan enkele maatregelen getroffen ter bescherming van het personeel en het publiek. Deze gaan in per 01 december 2021.

De toelating tot het gebouw zal alleen geschieden op vertoon van de vaccinatiekaart. Bezoekers die niet gevaccineerd zijn hebben beperkte toegang en wel tot de kassa van Financien, de burgerinfomatie unit en de intakebalie voor vergunning aanvragen. Er zullen maximaal vijf bezoekers in het gebouw worden toegelaten worden. (Uitsluitend op de begane grond tussen de hoofdingang en voornoemde  dienstverleningen). Dit zal met een nummersysteem geschieden.

De wacht zal er streng op toe zien dat de temperatuur wordt opgemeten en handen ontsmet worden. Daarvoor zijn er temperatuurmeters en handsanitizers bij de in- en uitgangen van het gebouw. En ook de MoHanA (Mondkap op, handen reinigen en afstand houden) maatregelen dienen in acht genomen te worden.

Vanwege de angst voor covid, is de realiteit voor velen te hard om onder ogen te zien,  daarom stigmatiseert men de ongevaccineerden zonder enige onderbouwing en de  gevaccineerden voelen zich zonder enige valide reden veilig. Dit is een vals veiligheidsgevoel, want gevaccineerden kunnen evengoed besmet raken met het covid virus als niet gevaccineerden en ze kunnen het ook even snel over dragen, zo niet sneller.

Deze maatregelen kunnen ook geimplementeerd zijn om de bevolking te ‘dwingen’ het vaccin te nemen, omdat de WHO die het geld heeft en geeft, dat wil. Maar de feiten liggen er. De redenen blijken niet valide. En deze regering doet steeds meer af aan haar geloofwaardigheid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVals veiligheidsgevoel maatregelen ministerie OW