donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
0
(0)

Vakbekwaamheidscriteria en Beroepencommissie nader bekeken

lees ook ...

EU bezoekt President Santokhi; tolereert geen bedreiging dem...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op 17 maart jongstleden een delegatie vertegenwoordigers van de Europese Unie (EU) ontvangen  het Presidentieel Paleis. De delegatie stond onder leiding van de...

Er wordt op donderdag 09 februarie aanstaande door het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) een publieke consultatie georganiseerd, ter uitvoering van de Vak- bekwaamheidscriteria, de Beoordelingscommissie en het Beroepenregister. Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de hearing via zoom. 

Het ministerie is van start gegaan met het ordenen van het vergunningsbeleid, waarbij het van groot belang is dat er verdere uitvoering wordt gegeven aan de Staatsbesluiten overeenkomstig de wet Bedrijven en Beroepen (S.B. 2017 no.40). De mogelijkheid wordt aan belanghebbenden geboden om hun commentaar tot uiterlijk 09 februari 2023, te verzenden naar het e-mailadres secez.gov@gmail.com.

Het concept staatsbesluit alsook de Wet Bedrijven en Beroepen kunnen verkregen worden via de link: Https://tinyurl.com/sbvakbekaamheid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVakbekwaamheidscriteria en Beroepencommissie nader bekeken