donderdag 13 juni 2024
29.3 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
0
(0)

Vakbekwaamheidscriteria en Beroepencommissie nader bekeken

lees ook ...

Grondconversieproces genereert SRD 60 miljoen en goedkeuring...

Tijdens de regeringsraadsvergadering (RRV) op woensdag 5 juni 2024 is gebleken dat het grondconversieproces zeer effectief verloopt. In totaal zijn 157 nieuwe aanvragen goedgekeurd, wat de inkomsten n...

Er wordt op donderdag 09 februarie aanstaande door het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) een publieke consultatie georganiseerd, ter uitvoering van de Vak- bekwaamheidscriteria, de Beoordelingscommissie en het Beroepenregister. Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de hearing via zoom. 

Het ministerie is van start gegaan met het ordenen van het vergunningsbeleid, waarbij het van groot belang is dat er verdere uitvoering wordt gegeven aan de Staatsbesluiten overeenkomstig de wet Bedrijven en Beroepen (S.B. 2017 no.40). De mogelijkheid wordt aan belanghebbenden geboden om hun commentaar tot uiterlijk 09 februari 2023, te verzenden naar het e-mailadres secez.gov@gmail.com.

Het concept staatsbesluit alsook de Wet Bedrijven en Beroepen kunnen verkregen worden via de link: Https://tinyurl.com/sbvakbekaamheid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVakbekwaamheidscriteria en Beroepencommissie nader bekeken