zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Vakantie activiteiten in alle districten van Suriname

lees ook ...

Fataal verkeersongeval eist leven van moeder en zoon

Vanmorgen heeft een tragisch verkeersongeval aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg het leven geëist van een moeder, Charlene D. (31), en haar 5-jarige zoon. Het incident vond plaats toen de autobestuurde...

Voor jeugdigen vanaf 6 tot en met 17 jaar heeft het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) vakantie activiteiten gepland op ongeveer 30 centra (uit de 50 landelijk). Er werd gelet op de staat van de centra en de sanitatie alsook op de beschikbaarheid van sportleiders van het onderdirektoraat Recreatie en Sport in de buurt of het distrikt van het centrum.

Naar zeggen van waarnemend Onderdirecteur Ramon Apoetiti beschikt elk distrikt over centra in bepaalde Ressorten, waar er coördinatoren of reeds opgeleide personen zijn om de kinderen op een speelse maar bovenal verantwoordelijke manier bezig te houden, zodat hun vrije tijd nuttig wordt besteedt.

De activiteiten vinden plaats in haast alle distrikten, zoals Paramaribo, Para, Commewijne, Marowijne, Sipaliwini, Wanica, Saramacca, Coronie, Nickerie en Brokopondo en wel op 20 tot en met 22 september en daarna weer op 26 en 27 september.

“Het is en blijft een uitdaging om dit alles te organiseren, maar we gaan ervoor, omdat het ministerie van ROS, het direktoraat Sportzaken en het Onderdirektoraat Recreatie en Sport die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering en monitoring van het project, over de deskundigheid beschikken om het geheel tot een goed eind te brengen”, aldus OD Apoetiti.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVakantie activiteiten in alle districten van Suriname