maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
3
(2)

Vaillantsplein in Suriname wordt toeristische trekpleister

lees ook ...

Grachelle Sluisdom was sworn in

The National Assembly (DNA) has been fully restored. Grachelle Sluisdom, the 11th candidate on the VHP list in Paramaribo for the 2020 elections, has just taken the oath of office and been admitted to...

Het Vaillantsplein tussen de Heiligenweg en de Keizerstraat in Paramaribo krijgt een nieuwe look. Onderhoudsbedrijf Yogh Hospitality N.V. is verantwoordelijk voor het verfraaien en onderhouden van het plein. De fontein wordt gerenoveerd en het plein wordt zo ingericht dat het zowel toeristen als lokale bewoners aantrekt.

Yogh Hospitality N.V. mag ook horeca en openbare evenementen organiseren op de locatie, maar hiervoor is wel een vergunning nodig van het Districtscommissariaat. De overeenkomst tussen de onderneming en de overheid loopt al sinds 1 september 2018 en heeft een duur van twintig jaar.

De vernieuwde uitstraling van het Vaillantsplein moet bijdragen aan de ontwikkeling van het toerisme in Suriname en het aantrekkelijker maken van Paramaribo als bestemming voor zowel toeristen als lokale bewoners.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVaillantsplein in Suriname wordt toeristische trekpleister