woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
3
(3)

Vader bekent moord op dochter en overlijdt in ziekenhuis

lees ook ...

Vandaag is R.S. (60), die eerder had bekend zijn dochter A.S. te hebben vermoord, in het ziekenhuis overleden. Na zijn gruwelijke daad had hij een verdelgingsmiddel ingenomen. Op het moment dat hij werd aangetroffen op het perceel te Leiding 17, was hij nog bij bewustzijn.

Op vrijdag ontdekte de politie van het bureau Santo Dorp het levenloze lichaam van de dochter in een weiland achter een woning. Een arts bevestigde officieel het overlijden van het slachtoffer. Volgens de verklaring van de moeder waren haar echtgenoot en dochter in de vroege ochtend naar het weiland achter de woning gelopen. Wat zich daar precies heeft afgespeeld, is voor haar niet duidelijk, zo verklaarde zij tegenover de politie.

De politie constateerde dat het slachtoffer vermoedelijk met een stukje touw is gewurgd, dat later in een tas werd aangetroffen. Volgens de moeder en de broer van het slachtoffer koesterde de vader jaloezie jegens zijn dochter en stond hij haar niet toe met iemand in haar directe omgeving te praten, zelfs niet met haar broers.

Na de gruweldaad heeft de vader een verdelgingsmiddel ingenomen en is hij voor medische behandeling naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd. De vader werd onder politiebewaking in het ziekenhuis opgenomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVader bekent moord op dochter en overlijdt in ziekenhuis