maandag 8 augustus 2022
27.7 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
5
(1)

“Vaccineren, vaccineren en nog eens vaccineren”

lees ook ...

Klantenservice pilot project premiesubsidie in Nickerie

In het district Nickerie werd op 29 juli jongstleden het SoZaVo Basiszorg klantenservice project gelanceerd door minister Uraiqit Ramsaran van SoZaVo. Onder de aanwezigen waren de districtscommissaris...

De intensivist Jeroen Schouten van het Radboud University Medical Center (Radboudumc) adviseert om de derde golf van de pandemie onder controle te krijgen.  “Vaccineren, vaccineren en nog eens vaccineren”, zo klinkt zijn advies. Tot nu toe hebben 42.606 personen zich laten registreren en 36.503 hebben een eerste prik gekregen.

Schouten is in Suriname om samen met infectioloog Denise Telgt  en huisarts Damiaen van Doorninck de samenwerking tussen Suriname en Nederland op het gebied van de coronapandemie  bestrijding te evalueren. De missie liep tot januari. Er is nog geen vervolg  ervan.

Volgens Schouten heeft de medische covid-19 hulp van Nederland aan Suriname bijgedragen aan het geheel. De hulp bestond uit zowel goederen,  technisch- en medisch apparatuur alsook  zorgpersoneel en artsen. “Die basiszorg is prima terecht gekomen. We hebben gemerkt dat Suriname deze gewaardeerd heeft”, zegt hij ervan.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname"Vaccineren, vaccineren en nog eens vaccineren"