maandag 30 januari 2023
26.6 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
0
(0)

Vaccinatie-uren BOG verruimd

lees ook ...

Debie: The agricultural sector is broken due to KLM freight ...

On Thursday, Radjendre Debie (VHP), a member of parliament, brought KLM's decision to discontinue carrying cargo out of Suriname to the government's notice in the National Assembly. The first of Febru...

Om de vaccinatiedekking tegen het Covid-19-virus te verhogen zal het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de openingstijden verruimen. Met deze stap komt het BOG ook personen die tot 15:00 uur werken of later tegemoet om zich te laten vaccineren.

Vanaf maandag 23 januari 2023 gelden de volgende openingstijden bij het BOG:
Maandag tot en met vrijdag van 07:00 – 20:00 uur
Zaterdag & zondag van 09:00 0 13:00 uur.

In een persbericht meldt het ministerie van Volksgezondheid, dat het Pfizer-vaccin geldig is tot 30 maart 2023 en het dus noodzakelijk is om zoveel mogelijk te vaccineren in de komende periode. De samenleving wordt opgeroepen om zich te beschermen tegen ernstige verloop van Covid-19 door zich te laten vaccineren.

Onlangs heeft het ministerie bekendgemaakt dat het aantal Covid-positieven weer aan het toenemen is. Burgers zijn opgeroepen om zich te laten vaccineren en ook de MoHaNa-regels in acht te nemen.

Minister Amar Ramadhin had tijdens een persconferentie gezegd, dat de samenleving niet hoeft te vrezen voor een lockdown. Volgens Ramadhin is de regering niet van plan om het de samenleving moeilijker te maken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVaccinatie-uren BOG verruimd