dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
5
(1)

Vaccinatie nodig voor normalisatie

lees ook ...

President Santokhi zegt waarom het financieel moeilijk zal b...

President Chandrikapersad Santokhi heeft tijdens een regerings persconferentie op maandag 28 november jongstleden aangeven dat de regering ruim 400 miljoen SRD per maand besteed aan brandstofsubsidie ...

Om over te gaan tot normalisatie is het belangrijk dat burgers zich laten vaccineren. Dit zei minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken (Biza), zaterdag, bij zijn bezoek aan Krama’s Place in Commewijne. “We staan vandaag hier om iedereen te motiveren om te vaccineren. Hoe eerder we zijn gevaccineerd, hoe eerder we terug kunnen naar normalisatie”, zei hij.

Somohardjo vindt dat vaccinatie de enige manier is om over te gaan tot normalisatie. Dan kunnen ondernemingen weer normaal opengaan en komt de economie weer op spoor, omdat de Covid-19-pandemie ook een financieel-economische crisis teweeg heeft gebracht.

“Nu zitten we muurvast en het gaat loskomen wanneer wij vaccineren. Ik roep eenieder op om zich te laten vaccineren”, zei minister Somohardjo. De minister was samen met zijn collega’s Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) en Amar Ramadhin van Volksgezondheid op bezoek in Commewijne.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVaccinatie nodig voor normalisatie