dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(1)

VACATURE CAMERAVROUW /MAN WANTED !!!

lees ook ...

Surinaamse overheid herstructureert overheidscommunicatie vo...

In de afgelopen decennia heeft overheidscommunicatie in Suriname niet optimaal gefunctioneerd als beleidsinstrument, wat resulteerde in een kloof tussen burgers en de overheid. De huidige regering hee...

Culturu TV zoekt als uitbreiding van haar team een allround cameravrouw/-man met affiniteit voor nieuws en actualiteiten. Ervaring met camerawerk  en montage.

Je filmt en monteert interview filmpjes, reportages, activiteiten of events en andere (nieuws) items. De filmpjes gaan over diverse topics die zich afspelen binnen de Surinaamse gemeenschap.

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG  ?

Je maakt deel uit van een enthousiast en leergierig jong team met ervaren filmers. Je ziet jouw filmpjes terug op ons youtube TV kanaal zeer bekend in Suriname en Nederland. Als we betaalde opdrachten krijgen, krijg je een vergoeding voor jouw bijdrage daar aan.

WAT IS DE MEERWAARDE ?

De filmpjes bereiken een zeer groot publiek zowel in Suriname als in Nederland (tevens België en Amerika). Je helpt om belangrijke onderwerpen voor de Surinaamse gemeenschap onder de aandacht te brengen.

WERKTIJDEN

Flexibel, je bepaalt zelf wanneer je monteert

HOE KOM JE IN AANMERKING?

Lijkt het je interessant om voor ons te komen werken en ben je enthousiast en gedreven, mail dan naar info@culturu.com

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVACATURE CAMERAVROUW /MAN WANTED !!!