dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
5
(2)

Vacature Cameraman / Vrouw

lees ook ...

Ook ABOP’ers hebben recht op een perceel

Volgens vicepresident Ronnie Brunswijk heeft de huidige regering in het afgelopen jaar meer dan 25.000 grondpapieren uitgereikt. Hij maakte duidelijk dat zijn partijgenoten, net als alle andere Surina...

Culturu TV zoekt als uitbreiding van haar team een allround cameravrouw/-man met affiniteit voor nieuws en actualiteiten. Ervaring met camerawerk  en montage.

Je filmt en monteert interview filmpjes, reportages, activiteiten of events en andere (nieuws) items. De filmpjes gaan over diverse topics die zich afspelen binnen de Surinaamse gemeenschap.

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG  ?

Je maakt deel uit van een enthousiast en leergierig jong team met ervaren filmers. Je ziet jouw filmpjes terug op ons youtube TV kanaal zeer bekend in Suriname en Nederland. Als we betaalde opdrachten krijgen, krijg je een vergoeding voor jouw bijdrage daar aan.

WAT IS DE MEERWAARDE ?

De filmpjes bereiken een zeer groot publiek zowel in Suriname als in Nederland (tevens België en Amerika). Je helpt om belangrijke onderwerpen voor de Surinaamse gemeenschap onder de aandacht te brengen.

WERKTIJDEN

Flexibel, je bepaalt zelf wanneer je monteert

HOE KOM JE IN AANMERKING?

Lijkt het je interessant om voor ons te komen werken en ben je enthousiast en gedreven, mail dan naar team@culturu.com

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland, Nederland, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandVacature Cameraman / Vrouw