vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

US$ 7 miljoen vrijgemaakt voor SWM

lees ook ...

Surinaamse overheid herstructureert overheidscommunicatie vo...

In de afgelopen decennia heeft overheidscommunicatie in Suriname niet optimaal gefunctioneerd als beleidsinstrument, wat resulteerde in een kloof tussen burgers en de overheid. De huidige regering hee...

Tijdens de openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) op dinsdag 7 november 2023, heeft vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk met klem weerlegd dat de huidige regering geen prioriteit zou geven aan de drinkwatervoorziening landelijk. Parlementariërs hadden de regering beschuldigd van nalatigheid, maar volgens de vp proberen critici politieke punten te scoren met hun uitspraken.

Hij benadrukte dat water van groot belang is voor iedereen en dat deze regering er alles aan doet om het waterprobleem in verschillende gebieden aan te pakken. Er is al US$ 7 miljoen vrijgemaakt voor de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM).

De aanhoudende droogte en nog uit te voeren infrastructuurwerkzaamheden zijn enkele van de uitdagingen die de optimale drinkwatervoorziening bemoeilijken. Er wordt gezocht naar passende oplossingen om aan de behoeften van de gemeenschap te voldoen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUS$ 7 miljoen vrijgemaakt voor SWM