zaterdag 13 april 2024
28 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname schittert op internationale toerismebeurs in de Verenigde Staten

lees ook ...

Surinaamse regering onthult plan voor herstel veiligheidsgev...

Tijdens een vergadering in De Nationale Assemblee hebben minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, en zijn collega van Defensie, Krishna Mathoera, onthuld dat de regering plannen heeft om het ...

De Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA), in samenwerking met het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme, heeft van 8 tot 10 maart 2024 deelgenomen aan de internationale toerismebeurs in de Verenigde Staten, de Travel and Adventure Show in Atlanta. Deze beurs behoort tot een van de grootste reisevenementen in de Verenigde Staten en biedt een platform voor reisexperts, exposanten, bestemmingen en leveranciers om hun toerismeproducten en -diensten te presenteren aan reisliefhebbers.

De Amerikaanse markt heeft enorm veel potentieel voor de toerisme-industrie in Suriname. Door deel te nemen aan internationale beurzen, waaronder die in de VS, kunnen we ons verhaal vertellen, nieuwe markten aanboren en onze positie als een topbestemming in de regio versterken. Leden zoals Overbridge River Resort en Knini Paati Eco River Resort hebben Suriname fysiek vertegenwoordigd, terwijl andere bedrijven, waaronder SLM, Travel the Guianas en het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme, hebben deelgenomen via flyerparticipatie.

Gezamenlijk hebben de deelnemers de toeristische mogelijkheden van Suriname belicht, variërend van adembenemende natuur tot culturele en historische schatten, onder de slogan “SURINAME, THE HIDDEN TREASURE OF SOUTH AMERICA”.

Suriname, met zijn ongerepte natuur, rijke cultuur en gastvrije bevolking, trekt steeds meer de aandacht van internationale reizigers. Met deze unieke kenmerken is Suriname ongetwijfeld een onvergetelijke bestemming voor reizigers over de hele wereld.

In de afgelopen jaren heeft Suriname deelgenomen aan de Travel and Adventure Show in de VS, waaronder in de staten New York, Dallas en Los Angeles.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname schittert op internationale toerismebeurs in de Verenigde Staten