dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
5
(1)

Universiteit wordt kennispartner Financiën

lees ook ...

Lijk en auto vermiste Ritfeld Silvien gevonden

De politie heeft na verkregen informatie maandagavond een lijk gevonden aan de Afobakkaweg ter hoogte van de afslag naar Powakka. Het vermoeden bestaat dat het gaat om de vermiste 63-jarige Silvien Ri...

Er komt een samenwerking tussen het ministerie van Financiën en Planning en de Anton de Kom Universiteit van Suriname (AdeKUS). De intentieverklaring is donderdag getekend. AdeKUS wordt een kennispartner van het ministerie, want om programma’s en projecten succesvol uit te voeren, is er menselijk kapitaal en kennis nodig.

In de intentieverklaring is opgenomen dat er binnen een maand een overeenkomst tussen het ministerie en de universiteit getekend zal worden. Minister Armand Achaibersing gaf aan enorm blij te zijn om de universiteit van Suriname als partner van het ministerie te hebben. De minister is ervan overtuigd een goede samenwerking tegemoet te zullen gaan met de universiteit.

Namens de AdeKUS tekende de voorzitter van het bestuur, Shanti Venetiaan. Zij gaf aan dat deze ondertekening geheel past in de rol die de universiteit kan vervullen. Vanuit de universiteit zal er kader ter beschikking worden gesteld aan het ministerie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUniversiteit wordt kennispartner Financiën