zaterdag 20 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Unicef zal Suriname helpen met eerder afgesproken programma’s

lees ook ...

Werknemers Hakrinbank sluiten loonovereenkomst 2024

Tijdens een Algemene Leden Vergadering van de Hakrinbank Werknemers Organisatie (HWO) is er een principeovereenkomst, bereikt door het bestuur op 3 april jongstleden, goedgekeurd door de leden. De loo...

Bij het bezoek van Jean Gough, ‘regional director’ voor Latijns-Amerika en het Caribisch gebied aan minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid, werd naar voren gebracht dat het ministerie van Volksgezondheid kan rekenen op de ondersteuning van Unicef op specifieke gebieden in de gezondheidszorg. 

De functionaris kreeg van de bewindsman een update over wat zich allemaal momenteel afspeelt in de zorg en waar reeds eerder door Unicef ondersteuning is aangeboden.  Minister Ramadhin sprak zijn dank uit voor de reeds geleverde steun in de strijd tegen Covid-19, met name gericht op kinderen.

Jean Gough zei bereid te zijn ondersteuning te bieden voor specifieke gebieden welke zijn besproken. De achterstanden in het routine vaccinatieprogramma, met name kindervaccins, gezondheidseducatie en gezondheidsbevordering, Covid-19-projecten met als aandachtsgebied kinderen en jonge volwassenen en het stimuleren van borstvoeding zullen ingehaald worden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUnicef zal Suriname helpen met eerder afgesproken programma's