donderdag 6 oktober 2022
26.1 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

UNICEF vertegenwoordiger bezoekt Suriname

lees ook ...

Regionieuws TV Suriname met de belangrijkste gebeurtenissen ...

Mocht u deze week ons dag journaal gemist hebben, dan is hier het weekoverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week. van dag tot dag op Regionieuws.TV Suriname https://youtu.b...
Mr. Nicolas Pron, de nieuwe UNICEF vertegenwoordiger voor Suriname die in Guyana resideert, heeft vandaag een beleefdheidsbezoek gebracht aan mij als President van de Republiek Suriname. UNICEF staat bekend als het International Children’s Emergency Fund van de Verenigde Naties en werkt in meer dan 190 landen en gebieden om de levens van kinderen te redden, hun rechten te verdedigen en hen te helpen hun potentieel te ontplooien, van de vroege kinderjaren tot adolescentie.
Mr. Nicolas Pron zei tegen de president onder de indruk te zijn van zijn toespraak in verband met ‘Internationale kinderdag’. De president gaf aan dat ze het beide er over eens zijn dat onderwijs bijzonder belangrijk is voor kinderen. Vooral daar heel de wereld nu vanwege de Covid-19 Pandemie worstelt met de voortgang van het onderwijs.
President Santokhi zegt dat hij daarom vandaag de belofte heeft uitgesproken dat het onderwijs van Suriname wordt gedigitaliseerd. Hij zei ook te beseffen dat niet alle dorpen stroom of internet hebben, dus waar dat nodig is reken ik op ondersteuning en assistentie van UNICEF en andere organisaties.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUNICEF vertegenwoordiger bezoekt Suriname