zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Unicef-vertegenwoordiger bespreekt samenwerking met onderwijsminister

lees ook ...

President Santokhi versterkt banden met China tijdens staats...

President Chandrikapersad Santokhi werd met een ceremoniële ontvangst verwelkomd door president Xi Jinping van de Volksrepubliek China. De ontmoeting vond plaats op 12 april 2024 bij de oostelijke ing...

De country representative van Unicef voor Guyana & Suriname bracht, Nicolas Pron, bracht onlangs een bezoek aan minister Henry Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Tijdens de bijeenkomst werd gesproken over het belang van voortzetting van de samenwerking en werden verschillende mogelijkheden besproken om het onderwijsproces, de educatie en het welzijn van kinderen in Suriname verder te verbeteren.

Pron bood ondersteuning aan op gebieden zoals Transforming Education, Mental Health, India-UN development fund en andere gebieden. De minister gaf aan dat hij graag een project zou willen op Nation Building (Burgerschap) en dat er over vier maanden een belangrijk onderwijscongres zal plaatsvinden met alle belanghebbenden.

Het bezoek werd afgesloten met de overhandiging van Unicef-tassen als onderdeel van het Emergency Response-project. Naast de minister en de country manager waren ook de program manager Unicef Suriname Javier Córdoba, Faisal Tjon A Loi, Educatie Specialist en Daniëla Rosario, van de unit International Affairs aanwezig.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUnicef-vertegenwoordiger bespreekt samenwerking met onderwijsminister