maandag 5 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
0
(0)

Unicef-vertegenwoordiger bespreekt samenwerking met onderwijsminister

lees ook ...

Inheemse dorpsleiders bespreken belangrijke kwesties met Sur...

Op uitnodiging van de regering hebben vertegenwoordigers van de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (VIDS) een ontmoeting gehad met president Chandrikapersad Santokhi en een cluster van m...

De country representative van Unicef voor Guyana & Suriname bracht, Nicolas Pron, bracht onlangs een bezoek aan minister Henry Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Tijdens de bijeenkomst werd gesproken over het belang van voortzetting van de samenwerking en werden verschillende mogelijkheden besproken om het onderwijsproces, de educatie en het welzijn van kinderen in Suriname verder te verbeteren.

Pron bood ondersteuning aan op gebieden zoals Transforming Education, Mental Health, India-UN development fund en andere gebieden. De minister gaf aan dat hij graag een project zou willen op Nation Building (Burgerschap) en dat er over vier maanden een belangrijk onderwijscongres zal plaatsvinden met alle belanghebbenden.

Het bezoek werd afgesloten met de overhandiging van Unicef-tassen als onderdeel van het Emergency Response-project. Naast de minister en de country manager waren ook de program manager Unicef Suriname Javier Córdoba, Faisal Tjon A Loi, Educatie Specialist en Daniëla Rosario, van de unit International Affairs aanwezig.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUnicef-vertegenwoordiger bespreekt samenwerking met onderwijsminister