zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Unicef-vertegenwoordiger bespreekt samenwerking met onderwijsminister

lees ook ...

Santhoki rondgeleid in ‘Forbidden City’

De Surinaamse president mocht op 13 april 2024 naar de historische binnenstad van Beijing. Hij werd rondgeleid in de zogeheten ‘Forbidden City’ als onderdeel van het staatsbezoek aan China. Een iconis...

De country representative van Unicef voor Guyana & Suriname bracht, Nicolas Pron, bracht onlangs een bezoek aan minister Henry Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Tijdens de bijeenkomst werd gesproken over het belang van voortzetting van de samenwerking en werden verschillende mogelijkheden besproken om het onderwijsproces, de educatie en het welzijn van kinderen in Suriname verder te verbeteren.

Pron bood ondersteuning aan op gebieden zoals Transforming Education, Mental Health, India-UN development fund en andere gebieden. De minister gaf aan dat hij graag een project zou willen op Nation Building (Burgerschap) en dat er over vier maanden een belangrijk onderwijscongres zal plaatsvinden met alle belanghebbenden.

Het bezoek werd afgesloten met de overhandiging van Unicef-tassen als onderdeel van het Emergency Response-project. Naast de minister en de country manager waren ook de program manager Unicef Suriname Javier Córdoba, Faisal Tjon A Loi, Educatie Specialist en Daniëla Rosario, van de unit International Affairs aanwezig.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUnicef-vertegenwoordiger bespreekt samenwerking met onderwijsminister