dinsdag 23 april 2024
25 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

Unicef en Volksgezondheid willen meer samenwerken

lees ook ...

Looppad voor verkeersveiligheid Domburg

Op maandag 15 april jongstleden werd een aanvang gemaakt met de aanleg van een looppad te Domburg.  Dit moet de leefomgeving meer veiligheid bieden, naast verkeersveiligheid. Het project beoogt een lo...

Jean Gough de regionaal directeur voor Latijns-Amerika en het Caribisch gebied van de Unicef, heeft een bezoek gebracht aan minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. De minister heeft de directeur omstandig geïnformeerd over de gezondheidszorg en zijn erkentelijkheid  uitgesproken voor de steun van Unicef op specifieke gebieden in Suriname.

Jean Gough zal doorgaan met de ondersteuning. Zij heeft ook toegezegd om de achterstanden in het routine vaccinatieprogramma weg te werken. Kindervaccins, gezondheidseducatie en gezondheidsbevordering komen aan bod. Covid-19-projecten in het byzonder kinderen en jong volwassenen hebben ook de aandacht van de gezondheidsorganisatie. Verder zal borstvoeding gestimuleerd worden.

Men wil overgaan tot concrete afspraken tussen Unicef en het ministerie en zo snel mogelijk aan de slag te gaan, volgens de Communicatie Dienst Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUnicef en Volksgezondheid willen meer samenwerken