dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
0
(0)

Unicef en Volksgezondheid willen meer samenwerken

lees ook ...

Rosebel Goldmines has been sold

Yesterday, Zijin Mining Group Co. Ltd. (Zijin) completed the acquisition of Rosebel Goldmines N.V. (RGM), which it had previously announced in October 2022. The majority of the requirements outlined i...

Jean Gough de regionaal directeur voor Latijns-Amerika en het Caribisch gebied van de Unicef, heeft een bezoek gebracht aan minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. De minister heeft de directeur omstandig geïnformeerd over de gezondheidszorg en zijn erkentelijkheid  uitgesproken voor de steun van Unicef op specifieke gebieden in Suriname.

Jean Gough zal doorgaan met de ondersteuning. Zij heeft ook toegezegd om de achterstanden in het routine vaccinatieprogramma weg te werken. Kindervaccins, gezondheidseducatie en gezondheidsbevordering komen aan bod. Covid-19-projecten in het byzonder kinderen en jong volwassenen hebben ook de aandacht van de gezondheidsorganisatie. Verder zal borstvoeding gestimuleerd worden.

Men wil overgaan tot concrete afspraken tussen Unicef en het ministerie en zo snel mogelijk aan de slag te gaan, volgens de Communicatie Dienst Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUnicef en Volksgezondheid willen meer samenwerken