dinsdag 9 augustus 2022
27.8 C
Paramaribo
15.6 C
Amsterdam
4
(1)

Uni5Pay⁺ Shop geopend

lees ook ...

Jongeren van Apoera maken kennis met onderwijs- en beroepsmo...

Niet alleen jongeren, maar ook volwassenen hebben dinsdag de onderwijs- en beroepenbeurs te Apoera bezocht. Deze beurs is georganiseerd door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC...

De  Unified Payment Platform Suriname (UPPS) heeft de dienstverlening aan de samenleving uitgebreid. Uni5Pay+ is een digitale dienst van de UPPS die heel snel is gegroeid. De slogan luidt ”Je portemonnee in je telefoon”. Op 9 februari  is de eerste fysieke shop geopend aan de Maagdenstraat nr 52, waar het publiek terecht kan voor assistentie. 

De Uni5Pay⁺ Shop  verleend  assistentie bij de app, opwaarderingen en het verkrijgen van informatie.

Dit product heeft de afgelopen tijd goed ingespeeld op de situatie van de corona pandemie. Het heeft getoond dat digitale diensten nu noodzakelijk zijn. De mobile wallet maakt het mogelijk om op afstand digitale betalingen te verrichten via de smartphone.

Er zijn ondertussen honderden merchant aangesloten bij de wallet, die digitaal snel via de smartphone betaald kunnen worden. Kopen van beltegoed bij Telesur en Digicel kunnen met de wallet gerealiseerd worden. Het betalen van de rekeningen van Telesur en EBS horen ook tot de mogelijkheden. SWM zal binnenkort toegevoegd worden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUni5Pay⁺ Shop geopend