woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
4
(1)

UNDP Suriname doneert opnieuw boot aan Nickerie voor waterinspectie

lees ook ...

Financiële crisis treft Medische Zending: vluchten en dienst...

De Medische Zending Primary Health Care (MZ) in Suriname heeft haar binnenlandse vluchten stopgezet en kampt met belemmeringen bij de aankoop van benodigd materiaal om de dienstverlening te waarborgen...

Berdi Berdiyev, Deputy Resident Representative (DRR) van UNDP Suriname, heeft onlangs een tweede boot overhandigd aan het districtscommissariaat van Nickerie. Dit werd bekrachtigd door het ondertekenen van het protocol van overdracht met districtscommissaris (dc) Senrita Gobardhan.

De boot, compleet met alle benodigdheden, zal worden gebruikt voor het onderhoud en de inspectie van de binnenwateren in het district.
Voorafgaand aan de overhandiging spraken Berdi Berdiyev, dc Gobardhan en Sunil Parmessar de aanwezigen toe, waarbij zij het belang benadrukten van de samenwerking tussen UNDP en het commissariaat.

De ondertekening van de overeenkomst in verband met de overdracht van de boot door UNDP-vertegenwoordiger Berdi Berdiyev aan dc Senrita Gobardhan. Foto: Facebook

Dit is de tweede boot die UNDP Suriname schenkt aan het district. Op 20 mei 2022 vond de overhandiging van de eerste boot plaats als onderdeel van het GCCA+ Phase 2 project.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUNDP Suriname doneert opnieuw boot aan Nickerie voor waterinspectie