dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

UNASAT en CCPR tekenen MoU

lees ook ...

Suriname moet beleid uitstippelen over omgaan met bos

President Chandrikapersad Santokhi vindt dat het belangrijk is om een duidelijk beleid uit te stippelen hoe we met ons bos omgaan en de carbon negatieve status blijven behouden. Het is alom bekend dat...

De University of Applied Sciences & Technology (UNASAT) en het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) hebben een Memorandum of Understanding (MOU) ondertekend om gezamenlijk exclusieve trainingen aan te bieden. Zo is de jarenlange samenwerking eindelijk geformaliseerd.

UNASAT heeft meerdere studierichtingen op HBO-niveau en breidt hiermee ook haar cursusaanbod uit. De behoefte voor gedegen cursussen die voldoen aan de geldende regels in de onderwijssector, is groot. CCPR verzorgt sinds 2015 via de CCPR Academy, diverse trainingen op het gebied van communicatie, management, leiderschap en klantgerichtheid.

De cursussen/trainingen die er via de UNASAT Institute for Certified   studies, worden aangeboden, voldoen aan de kwaliteitsstandaarden en worden getoetst aan de actuele werkomgeving. Trevo-Lyn Feurich, voorzitter van UNASAT kijkt uit naar een intensievere samenwerking om het bestaand curriculum uit te breiden met een aangepast cursusaanbod via CCPR.

Voorzitter CCPR, Angela van der Kooye geeft aan: “Wij zijn erg trots dat wij samen met UNASAT, de volgende stap mogen nemen in professionalisering en groei. Het betreft een samenwerking van negen succesvolle jaren, die vandaag een hoogtepunt heeft bereikt. Met deze samenwerking kunnen wij meer cursussen ontwikkelen, die voldoen aan de standaarden in de onderwijssector. Met CCPR academy voldoen wij aan de behoefte van korte cursussen over onderwerpen die toegespitst zijn op de zakelijke werkomgeving in ons land.”

Gezien de huidige ontwikkelingen in ons land, zoals de recente olievondsten en het diversifiëren van verschillende sectoren, is het noodzakelijk om capaciteitsuitbreiding van het personeel te bewerkstelligen. Voldoende personeel opleiden, om mee te gaan met de ontwikkelingen op nationaal en internationaal niveau.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUNASAT en CCPR tekenen MoU