maandag 8 augustus 2022
32.4 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Uitvaartverzorgingsbedrijf Hamdard doneert aan gezondheidswerkers

lees ook ...

Nieuwe BO’s voor Nieuw Jacob Kondre

Het afgelopen weekend zijn er in het dorp Nieuw Jakob Kondre in het Matawai gebied, twee bestuursopzichters (BO’s) geïnstalleerd door minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport(ROS). ...

Gezondheidswerkers van het Academisch Ziekenhuis, ‘s Lands Hospitaal, het Diakonessenhuis en het Sint Vincentius Ziekenhuis zijn door uitvaartverzorgingsbedrijf Hamdard bedankt voor hun ongelooflijke inzet. Zij mochten gisteren pakketten ontvangen.

Al langer dan een jaar zetten de gezondheidswerkers zich dag en nacht in voor duizenden patiënten om de Covid-zorg in goede banen te leiden. Hierbij maken ze overuren, verwaarlozen hun families en dit alles om de samenleving te beschermen tegen de coronapandemie.

Directeur Roy Radjbali overhandigde de pakketten inhoudende koffie, water, suiker, melk, sap en thee aan de verpleegkundigen van de respectieve ziekenhuizen. Hij sprak mede namens zijn staf waardering uit voor het liefdevolle werk.

Hoe zou deze zorg eruitzien zonder zulke zusters en broeders? Hij riep de samenleving en andere bedrijven op ook hun goede zijde te laten zien door deze liefdevolle werkers te gedenken. De verpleegkundigen spraken hun dank uit aan directie en staf van uitvaartverzorgingsbedrijf Hamdard.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUitvaartverzorgingsbedrijf Hamdard doneert aan gezondheidswerkers