vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
5
(1)

Uitspraak kantonrechter bevestigt correcte belangenafweging bij sloop politiebureau

lees ook ...

Gi Sranan verzorgt Trainingsprogramma Integere Leiders (2)

Gi Sranan is een initiatiefgroep van zeven senioren proffesionals die belangeloos een bijdrage gaan leveren aan beter, deugdelijk openbaar bestuur. Dit willen zij doen door Surinamers met de ambitie o...

In het proces van het slopen van het onvoltooide politiebureau op de hoek van de Gemenelandsweg en de J. A. Pengelstraat heeft Mukesh Mungra in de afgelopen periode bezwaren en bedenkingen geuit tegen de sloopactiviteiten, zoals gemeld door verschillende media. Hij stelde dat de minister van Openbare Werken tijdens een persconferentie op 24 augustus 2023 onjuiste uitspraken had gedaan, die schadelijk waren voor de goede naam, eer en reputatie van de makers van de bouwtekeningen.

Om de beweringen van de minister recht te zetten, werd een kort geding aangespannen en op 28 december 2023 deed de kantonrechter uitspraak. De rechter oordeelde dat er geen bewijs was dat de minister van Openbare Werken onrechtmatige of beledigende uitspraken had gedaan tegen degenen die het kort geding hadden aangespannen.

Met deze uitspraak wil het ministerie van Openbare Werken benadrukken dat bij het handelen in deze kwestie altijd een correcte belangenafweging plaatsvindt binnen de publiek-private sector.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUitspraak kantonrechter bevestigt correcte belangenafweging bij sloop politiebureau