donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Uitslag filmwedstrijd voor kinderen

lees ook ...

Voorlopig ‘linnen’ of ‘blauw’ rijbew...

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname maakt namens de afdeling Rijbewijzen het volgende bekend: de groep rijbewijshouders die  naar het buitenland moeten en een aanvraag hebben i...

De uitslag van de wedstrijd waarbij jongeren filmpjes mochten maken in verband met de Internationale Dag van de Kinderrechten, is binnen. De jeugdigen  namen op zaterdag 28 november hun prijzen in ontvangst. Via de afdeling Jeugdzaken van de Politie was er een oproep gedaan aan kinderen om een filmpje in elkaar te zetten en dit te appen naar een aangegeven nummer. In totaal deden er elf jeugdigen mee. De winnaars werden op vrijdag 20 november bekend gemaakt.

De jury bestond uit leden van het Openbaar Ministerie, politie Jeugdzaken en Public Relations. Alle kinderen die hadden meegedaan werden in de bloemetjes gezet. De eerste prijs ging naar Selena Frankly,  de tweede prijs naar Marilyn Podrono en Gabrielle en Negesty Vyent wonnen de derde prijs. De winnaars kregen elk een tablet en alle deelnemers kregen een certificaat.

Het Openbaar Ministerie, het Korps Politie Suriname en de UNICEF werkten mee aan de uitvoering van dit project.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUitslag filmwedstrijd voor kinderen