zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Uitreiking van toewijzingsbeschikkingen aan zorgpersoneel

lees ook ...

Inheemse gemeenschappen van Suriname luiden noodklok bij VN-...

Tijdens de 141ste VN-zitting over het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten in Genève, heeft basya Louis Biswane van de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (VID...

Met trots in hun ogen kwamen burgers met naamborden in de hand naar de uitreiking van hun toewijzingsbeschikking voor een perceel in het Geertruidenberg project, gelegen in het district Commewijne. In totaal werden er 300 beschikkingen uitgereikt aan personeelsleden van verschillende ziekenhuizen. De eerste beschikking werd overhandigd door vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk.

De vp benadrukte dat in totaal 1.500 bereidverklaringen zullen worden uitgegeven. Wat betreft het vervolgproces, meldde de bewindsman dat er in samenwerking met het ministerie van Openbare Werken wordt gewerkt aan de infrastructuur, elektriciteit en water. Hij voegde eraan toe dat ook personeelsleden van bedrijven zoals Newmont, Telesur en MAS worden betrokken in dit project.

Het project wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met de Algemene Bond Personeel Academisch Ziekenhuis (Abplaz) en de overheid. Fabian Emmanuel, arts bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en drijvende kracht achter het project, is verheugd over de voortgang van het project. Hij gaf aan dat er is afgesproken om het project nog binnen deze regeerperiode af te ronden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUitreiking van toewijzingsbeschikkingen aan zorgpersoneel