donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
4.5
(2)

Uitje voor de minder actieven binnen het politiekorps

lees ook ...

Suspect 978 kilos of cocaine free; drug lords invisible

Curtis P. was released Monday evening. He had been charged with 978 kilograms of cocaine intercepted at the Jules Sedney Harbor complex in February 2017. His lawyer Maureen Nibte confirms the release ...

Commissaris Ruben Kensen van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft het initiatief genomen om een trip te organiseren naar het politie recreatieoord Kraka voor de minder actieve politiefunctionarissen, gepensioneerden en burgerpersoneel van het KPS. Op 7 mei 2022 is de proclamatie van de VIP KPS Vereniging om al deze politiefunctionarissen tegemoet te komen.

Inspecteur Milton Kensmil geeft aan dat de dag is bedoeld om extra aandacht te besteden aan die mensen die na 20, 25, 30 en 40, onafgebroken dienstjaren, hun krachten hebben gegeven aan het korps. Onder de uitgenodigde VIP KPS functionarissen vallen ook de huidige Surinaamse president, Chandrikapersad Santokhi, de huidige ministers van Justitie en politie en Defensie, Kenneth Amoksi en Krishna Matoera. Een voorbereidingscommissie is op 26 april 2022 in vergadering geweest om de dag uit te zetten.

De voorzitter van de VIP KPS Vereniging, Leroy Cadogan, staat achter de nieuwe leiding van het korps om de waardering voor deze functionarissen en ander personeel op een hoger niveau te brengen. Hij roept alle oud-medewerkers van het Korps Politie Suriname op om zich aan te melden en te participeren aan het event. De groep vertrekt op zaterdag 07 mei vanuit het Politie Opleidings Centrum naar Kraka.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUitje voor de minder actieven binnen het politiekorps